Iskustva

U nastavku možete pronaći neke od priča naših korisnika.

Mama Olja, 47 godina

U poslednjih par godina je nabacila par kilograma viška. Bolovi u kolenima su se pojavili oko 42. godine. Jutarnja ukočenost i bol u kolenu su joj smetali kod svakodnevnih poslova. Dugo je razmišljala i raspitivala se kako da olakša bolove. Drugarica, koja je doktor reumatolog joj je preporučila da smanji telesnu težinu i da uzima Exedol kapsule za obnavljanje hrskavice i smanjenje bolova.

Mama Olja, 47 godina

Nekadašnja košarkašica, majka dvoje dece, supruga i uspešna preduzetnica.

Baka Vesna, 59 god

Želi da pomogne u čuvanju i igranju sa unucima ali ima bolove i krckanje u rukama. Prsti na šakama su počeli da se krive, oseća hladnoću u šakama i naročito joj smeta jesen i zima, zbog hladnog vremena kada se bolovi pojačavaju. Ćerka joj je kupila kapsule Exedol, koje pomažu kod ovakvih tegoba, a apotekarka je preporučila i sprej Exedol, koji ublažava bol i daje prijatan osećaj zagrevanja. Baka je ponovo vedra i raspoložena, jer će unucima spremati kolače koje najviše vole.

Baka Vesna, 59 god

Baka koja ima troje unučića, koja je aktivna i pokretna.

Deda Mijat, 60 godina

Često je i u vratu osećao bolove. Morao je početi i štap da koristi zbog stabilnosti. Sve to ga je jako deprimiralo, pa se žalio sinu lekaru. Prema preporuci sina, kupio je Exedol kapsule i Exedol sprej. Nakon kratkog vremena bol se počeo smanjivati a štap je polako izbacio iz upotrebe. Sada je ponovo aktivan, nada se da će za par meseci ponovo i potrčati, ako ne maraton, onda makar sa unucima u parku.

Deda Mijat, 60 godina

Aktivan, do pre dve godine trčao maraton ali sada ne može zbog bolova u kuku i leđima.

Designed by Ivan Miljanić sKa